Case Tempur
– näkyvyyttä ja ketteryyttä älykkäillä infonäyttöjärjestelmillä.

Tempur logo

Patjoihin, tyynyihin, sänkyihin ja nukkumisergonomiaan erikoistunut Tempur Sealy Finland valitsi Toshiba Tecin infonäyttöjärjestelmiensä toimittajaksi. Videolla Tempurin IT-hankinnoista vastaava asiakaspalvelupäällikkö Jooel Talvitie kertoo Toshiban infonäyttöjen ja järjestelmien hyödyistä.

“Yhteistyö Toshiba Tecin kanssa on auttanut meitä etenkin kauppakeskuksissa. Se on antanut meille keinon näkyä ja tekniikan millä Tempur voi tuoda tarjouksiaan helposti esille.”

Jooel Talvitie
Tempur Sealy Suomi Oy

Näkyvyyttä ja ketteryyttä Digital Signage-ratkaisuilla sekä älykkäällä kokoustekniikalla.

Yhteistyö Toshiba Tecin kanssa on antanut Tempurille keinon näkyä etenkin kauppakeskuksissa. Se on mahdollistanut tekniikan, jonka avulla tarjouksia ja kampanjoita saadaan helposti näkyviin.

Helppokäyttöisyys on yksi Toshiban tarjoamien infonäyttöjen ja kokoustekniikan ehdoton etu.

“Voimme suositella Toshiba Teciä. Yhteistyö on sujunut hyvin, tuotteet ovat laadukkaita ja he ovat toimittaneet juuri sitä mitä on tilattu.”

 

Toshiban infonäyttöratkaisut

Se, että Toshiba tarjoaa omaa infolaitejärjestelmää mahdollistaa sen, että kaikki laitteet ja palvelut on mahdollista saada selkeästi ja ketterästi samalta toimittajalta. Lue lisää infonäyttöjen hyödyistä ja mahdollisuuksista liiketoiminnalle täältä.

 

Haluatko kuulla lisää Toshibaninfonäytöistä ja kokoustekniikasta?

Toshiban Digital Signage- ja kokoustekniikkaratkaisut

Ota yhteyttä – räätälöidän yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva ratkaisu!