Appsien avulla enemmän irtin Toshiban monitoimitulostimista

Iloinen joukko työntekijöitä toimistolla

Toshiba e-BRIDGE Plus -appsit yksinkertaistavat työnkulkuja ja auttavat saamaan enemmän irti tulostusratkaisuista.

Toshiba e-BRIDGE Plus -tekniikan ansiosta voit lisätä monitoimitulostimiin uusia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia yhtä helposti kuin älypuhelimella. Tehokkaat ja aina ajan tasalla olevat appsit tekevät asiakirjojen käsittelystä entistä helpompaa.

”Toshiban monitoimitulostimet sekä niihin integroidut appsit vastaavat nykyaikaisten työympäristöjen vaatimuksiin ja tarjoavat älypuhelimen käyttöön tottuneille samankaltaisen, luontevan käyttäjäkokemuksen”, toteaa Toshiban tuotepäällikkö Mikko Tanska.

Toshiban e-BRIDGE Plus -appsit tehostavat työntekoa ja sujuvoittavat prosesseja napin painalluksella kasvattamatta turhaan IT-infrastruktuuria. Appsit ovat yhdistettävissä saumattomasti moniin nykyaikaisiin järjestelmiin, esimerkiksi OneDrive for Business ja Sharepoint Online.

”Appsien avulla voi nopeasti ja helposti lisätä laitteisiin uusia ominaisuuksia ja uusia appseja kehitetään ​​jatkuvasti”, täsmentää Mikko Tanska. ”Jos haluat tehdä asioita helpommin ja tehokkaammin, valmiit plug & play appsimme ovat juuri sitä, mitä tarvitset”, jatkaa Tanska.

Kokeneet IT-asiantuntijamme ovat valmiita etsimään ratkaisuja, jotka sopivat juuri teidän tarpeisiinne. Ota yhteyttä, autamme mielellämme!