Huipputason suorituskykyä ja uusi tyylikäs design - Toshiban BV-400D -etikettitulostimet

Logistiikka-alan työntekijöitä varastolla työssään

Julkaistu: 28.6.2021

Toshiban BV400D-sarjan etikettitulostimet ovat kapasiteetiltaan tehoikkaimmat, jotka Toshiba on koskaan julkaissut pienten pöytätulostinten luokassa. Laitteet on helppo integroida osaksi monenlaisia IT-ympäristöjä ja ne on varustettu uusimalla tulostustekniikalla.

COVID-19 -pandemian aikana verkkokauppaliiketoiminnan osuus on kasvanut dramaattisesti. Toshiban BV400D-sarjan etikettitulostimet vastaavatkin erityisesti juuri verkkokaupan tarpeisiin. Tämä pöytälaitteiden sarja koostuu viidestä mallista, jotka ovat kaikki energiatehokkaita sekä varustettuja uusimmalla käyttöjärjestelmällä, monilla erinomaisilla toiminnallisuuksilla sekä älykkäällä muotoilulla. Työskentely on helppoa ja käyttäjäkokemuksen täysin uudella tasolla.

Laitteet ovat uskomattoman monipuolisia ja sopivat erityisesti kuljetus- ja logistiikka-alan tarpeisiin. Etikettien tulostusjälki on erittäin korkealaatuista ja laitteissa on lukuisia liitäntämahdollisuuksia. Langaton tulostusominaisuus sopii puolestaan erinomaisesti osaksi HORECA-alan prosesseja.
BV400D-sarjan suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota käyttäjäystävällisyyteen. Tuloksena onkin tyylikäs ja ajaton muotoilu. Laitteen näyttö on selkeä ja nauharullan vaihtaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.
BV400-sarjan laitteiden edistynyt tekniikka on aiemmin ollut käytössä vain keskisuurissa ja teollisuustason laitteissa. Laitteiden älykäs LCD-näyttö ja tulostimen korkealaatuinen rakenne takaavat erittäin korkean ja kilpailukykyisen tulostusjäljen sekä suorituskyvyn. Tutustu Toshiban viivakoodi- ja etikettitulostimiin täällä.

BV400D-SARJA

  • Helposti integroitavissa monenlaisiin IT-ympäristöihin WiFi- tai Bluetooth-tekniikalla
  • MFi-sertifiointi mahdollistaa langattomat liitännät myös iOS-laitteiden kanssa
  • Uuden käyttöjärjestelmän ansiosta tulostimia voi ohjata myös iOS-, Andoid-, ja Windows-mobiililaitteilta
  • Windows- ja Mac OSX -tulostinajurit mahdollistavat laitteiden integroinnin osaksi ulkoisia IT-prosesseja
  • Tukevat laajaa valikoimaa SDK:ta (Software Development Kit), joka mahdollistaa ainutlaatuisten työkulkujen kehittämisen esimerkiksi Android- ja iOS-laitteilta