Käytä monitoimitulostinta turvallisesti ja hygieenisesti

Käytä monitoimitulostinta turvallisesti ja hygieenisesti

Monitoimitulostinta käytettäessä on hygieniasta huolehtiminen ja pintojen oikeaoppinen puhdistus näinä aikoina erityisen tärkeää. Turvalliseen käyttöön on lisäksi olemassa erilaisia arkea helpottavia ratkaisuja.

Aikaisemmin kerroimme miten monitoimitulostimen pinnat puhdistetaan oikeaoppisesti ja miten epäpuhtauksien leviämistä monitoimitulostimen kosketuspintojen kautta voidaan vähentää. Lisäksi bakteerien ja virusten leviämistä kosketuspinnoilta voi vähentää käyttämällä Toshibalta saatavaa kosketusnäyttökynää tai antibakteerista kalvoa laitteen näytössä.

Toshiba suosittelee monitoimitulostimen pintojen puhdistamista säännöllisesti. Lataa Toshiban monitoimitulostimen puhdistusohje tästä.

”Mikäli haluat kokonaan välttää koskettamasta monitoimitulostimen käyttöpaneelia, on Toshiballa myös siihen ratkaisu”, kertoo Toshiban tuotepäällikkö Mikko Tanska.

Monitoimitulostinta voidaan käyttää myös mobiilisovelluksella oman älypuhelimen näytön kautta. Näin toimimalla ei itse tulostimeen tarvitse koskea laisinkaan. Lisäksi turvatulostuksen avulla voidaan aktivoida käyttöön toiminto, joka vapauttaa kaikki tulosteesi automaattisesti kun kirjaudut tulostimelle esimerkiksi omalla kulkukortillasi.

”Turvatulostuksen avulla vapautat omat tulosteesi sekä tietoturvallisesti että hygieenisesti koskematta laisinkaan tulostimeen”, kertoo Tanska.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä:
Mikko Tanska
Toshiba Tec Nordic Ab
mikko.tanska@toshibatec.fi
Mobile: +358503949161
www.linkedin.com/in/mikko-tanska