Toimiston uusin supersankari on täällä!

Toimiston uusin supersankari on täällä

Julkaistu: 25.8.2020

Toshiba tuo markkinoille uudet energiatehokkaat A4-värimonitoimitulostimet, jotka tekevät vaikutuksen tulostuslaadun lisäksi energiatehokkuudellaan ja ne integroituvat täydellisesti nykyaikaisiin liiketoimintaympäristöihin.

Uudet mallit, e-STUDIO330AC ja e-STUDIO400AC, on kehitetty erittäin käyttäjäystävälliseksi ja ne vastaavat räätälöitävyydellään asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin.

Täysin muokattavissa olevan 26 cm:n (10,1 tuumaa) tablettityyppisen kosketusnäytön ansiosta monivaiheisista ohjaustoiminnoista voidaan tehdä yksinkertaisia pikavalintatoimintoja. Suuri käyttöliittymä voidaan räätälöidä yksilöllisten mieltymysten mukaan. Uudet mallit ovat joustavasti integroitavissa kolmansien osapuolien ratkaisuihin ja ne tukevat pilvi- ja mobiilitulostusta. Skannausta tehostaa automaattinen kaksipuolinen syöttölaite, jolla pystyy skannaamaan jopa 116 kuvapintaa minuutissa.

“Laitteissa on vakiona salattu tietoturvallinen kiintolevy ja ne täyttävät korkeimmatkin tietoturvavaatimukset”, sanoo Toshiban tuotepäällikkö Mikko Tanska.

Toshiba on kiinnittänyt erityishuomiota energiatehokkuuteen ja kestävään kehitykseen ja uudet monitoimitulostimet ovat siten vaativimpien ympäristöstandardien mukaisia. Huippuluokan TEC-arvot ja virtaa säästävä lepotila ovat esimerkkejä siitä, kuinka arvokkaita luonnonvaroja säästetään ja hiilijalanjälkeä vähennetään.

“e-BRIDGE Plus for Green Information -appsin avulla monitoimilaitteen kosketusnäytöltä voi seurata ympäristövaikutuksia suoraan, jolloin selkeät grafiikat ja tilastot auttavat tehostamaan resurssien käyttöä välittömästi”, lisää Mikko Tanska.

Tutustu ja lue lisää täältä.