Hae meille töihin! Oletko B2B-myynnistä innostuva mainio tyyppi?

Etsimme Account Manageria suoramyynnin B2B-myyntitiimiimme Espooseen (hybrid)

Solution Sales Manager

Tehtävässä vastaat olemassa olevasta asiakaskunnasta sekä hankit aktiivisesti uusia asiakkaita pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Työpisteesi löytyy Mankkaan toimistoltamme Espoosta, mutta meillä tehdään töitä joustavalla hybridimallilla.

Tuotesalkustasi löytyy laaja tarjoama ratkaisuja mm. tulostukseen, skannaukseen, esitystekniikkaan sekä tiedon- ja dokumentinhallintaan, joiden avulla tieto saadaan kulkemaan tehokkaasti asiakasyrityksissämme. Tukenasi on alan rautaisista ammattilaisista koostuva tiimi, jonka avulla asiakasyrityksille rakennetaan tilanteisiin ja tarpeisiin sopivat ratkaisut.

Työssäsi vastaat myyntiprosessin eri vaiheista kuten asiakkuuksiin liittyvästä yhteydenpidosta ja neuvotteluista, tarjousten ja sopimusten laatimisesta sekä asiakassuhteiden ylläpitämisestä. Tehtävässä pärjäät parhaiten, jos pidät ihmisten parissa työskentelystä, koska asiakkaat ovat tehtävässäsi keskeisessä osassa. Odotamme sinulta kykyä kartoittaa asiakkaan tarpeita löytääksesi yhteistyömahdollisuuksia asiakkaan toiminnasta ja halua auttaa asiakasta oikeisiin valintoihin. Sinulla on yleistietämystä ICT-infran osa-alueista, mutta ennen kaikkea sinulta löytyy intoa kehittyä ja oppia sekä aitoa mielenkiintoa myyntityöhön. Voit siis olla urasi alkuvaiheessa tai kokemusta jo kartuttanut myynnin ammattilainen.

Odotamme sinulta:

–      Aktiivista ja innostunutta asennetta
–      Kykyä tavoitteelliseen ja itseohjautuvaan työskentelyyn
–      Ratkaisukeskeisyyttä ja konsultoivaa otetta
–      Hyvää vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoa
–      ICT:n ymmärtämistä ratkaisutuotteiden osalta tai muuta soveltuvaa taustaa

Tarjoamme sinulle:

–      Mielenkiintoisia mahdollisuuksia monipuolisen B2B-myynnin parissa
–      Tekemisen vapautta ja vastuuta
–      Osaavan organisaation tuen
–      Joustavan hybridityöympäristön
–      Kattavat työsuhde-edut

Oletko valmis ottamaan myynnillisen haasteen vastaan?

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti oikean henkilön löydyttyä. Hae paikkaa 30.12. mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen: marco.lindqvist@toshibatec.fi  Lisätietoja tehtävästä antaa Marco Lindqvist/Toshiba Tec Nordic AB, gsm. +358 40 707 8737 tai  LinkedIn:ssä linkedin.com/in/marco-lindqvist-78818520


Toshiba
on asiantuntemukseltaan laaja monialayhtiö. Toshiba Tec Nordic AB on erikoistunut dokumentinhallintaratkaisuihin, joilla on käänteentekevä vaikutus työnkulkuun erilaisissa liiketoimintaympäristöissä. Kuuntelemalla asiakkaidemme tarpeita sekä seuraamalla markkinoiden kehitystä tuemme asiakkaidemme menestystä laajalla ratkaisuvalikoimallamme liittyen tietojen digitalisointiin, tallentamiseen, hallitsemiseen, esittämiseen ja tulostamiseen entistä tehokkaammin.