Toshiba ja PaperCut – tuloksia turvatulostuksen yhteiskehittämisellä

Toshiba ja PaperCut - vuosikymmen turvatulostuksen yhteiskehittämistä

Olen iloinen siitä, että turvatulostus on GDPR:n näkökulmasta itsestäänselvyys isoille, mutta yhä enenevässä määrin myös pienemmille yrityksille. Ympäristö- ja vastuullisuusnäkökulmatkin otetaan entistä paremmin huomioon tulostusratkaisujen valinnassa.

Olemme Toshiballa tehneet yhteistyötä PaperCutin kanssa jo kymmenen vuoden ajan. Onkin ollut antoisaa seurata aitiopaikalta, miten yleinen tietoisuus turvatulostuksen tuottamasta lisäarvosta on suomalaisyrityksissä ja julkisessa hallinnossa viimeisen vuosikymmenen aikana kirkastunut. Toshiban osaajilla on ollut puolestaan ilo olla mukana jakamassa turvatulostuksen ilosanomaa ja PaperCutin turvallisen ja ympäristöystävällisen tulostamisen toimintafilosofiaa suomalaisyrityksille ja julkisille toimijoille. Ja mikäpä työtä on ollut tehdessä, kun käsissämme on ollut toimiva turvatulostusratkaisu, jonka takana on helppo seistä.

Palvelun ytimessä kestävä kumppanuus

Yhteistyön vuodet ovat antaneet meille Toshiballa myös mahdollisuuden olla mukana PaperCut-yhtiön kasvutarinassa ja seurata, miten kahden opiskelijakaverin perustamasta paikallisesta yrityksestä on kasvanut globaali turvatulostuksen suunnannäyttäjä. Itseäni ilahduttaa eritoten se, ettei PaperCut ole kadottanut sieluaan, jonka ytimessä on kestävä kehitys. Se ulottuu myös kestäviin kumppanisuhteisiin.

Alla olevalla videolla PaperCut-yhtiön toimitusjohtaja ja perustajajäsen Chris Dance juhlistaa PaperCutin ja Toshiban yhteistä, 10-vuotista taivalta ja kertoo yhdessä tekemisen hyödyistä tuotekehitykselle.

Info Technology Supply Ltd (iTS), PaperCut-turvatulostuksen suurin jakelija Euroopassa, on toiminut Pohjoismaissa vuodesta 2009. Vuonna 2011 Toshiban kanssa alkanut yhteistyö on hyödyttänyt molempia osapuolia ja näkyy asiakkaille lisäarvona ja innovaatioina.

“Heti ensitapaamisesta lähtien Toshiba Tec Finlandin ammattitaito, tietämys, yritteliäisyys ja intohimo ovat käyneet minulle hyvin selväksi. Minulla on ollut ilo työskennellä toshibalaisten kanssa jo neljän vuoden ajan muodostaen aivan erityisiä kumppanuussuhteita. Yhteistyö kehittyy ja vahvistuu vuosi vuodelta, ja odotankin innolla sen jatkoa myös tulevina vuosikymmeninä.”
– Luke Neave, Regional Partner Manager, iTS.

Yhteiskehittämistä asiakkaiden parhaaksi

Kestävä kumppanuus onkin konkretisoitunut Toshiban ja PaperCutin välillä parhaalla mahdollisella tavalla. Luottamukseen, kuuntelemisen taitoon ja asiakaskokemusten jakamiseen perustunut yhteistyösuhde on syventynyt vuosien saatossa yhteiskehittämisen malliin. Avoin kokemusten vaihto, tiedon jakaminen ja oppiminen ovat nostaneet Toshiban tekijöiden turvatulostuksen asiantuntemuksen sellaiselle tasolle, joka on avannut meille korkeimman turvaluokitustason yritysten sekä julkis- ja valtionhallinnon toimijoiden ovet. Yhtäältä se myös kirittää meitä nostamaan asiantuntijuuteemme tasoa yhä korkeammalle. Yhteiskehittämisen hengessä se puolestaan tarkoittaa sitä, että tulemme jatkossakin haastamaan PaperCutin tekijöitä kysymyksillä ja kehitysehdotuksilla – asiakkaan parhaaksi totta kai!

Tyytyväiset asiakkaat keskiössä

Yhteiskehittämisen hengessä olemme toimineet esimerkiksi Metropolia ammattikorkeakoulun kanssa, joka oli muuten ihka ensimmäinen PaperCut-asiakkuutemme kymmenen vuotta sitten. Myös eduskunnassa tulostaminen on jo vuosia tapahtunut turvatulostuksen avulla, eikä työntekijöille ole enää asennettu oletusarvoisesti henkilökohtaisia tulostimia.

”Olemme voineet karsia henkilökohtaisten laitteiden määrän murto-osaan entisestä. Tämä on tuonut säästöjä laite- ja henkilöresurssien osalta. Tarpeeton tulostaminen on turvatulostuksen avulla vähentynyt ja tulostusominaisuudet ovat parantuneet monitoimilaitteiden viimeistelyominaisuuksien myötä. PaperCut on käyttöliittymänä selkeä ja sen raportit sisältävät kaiken tiedon, jota laitteiden ylläpito eduskunnassa edellyttää. Tulostaminen yhteen turvatulostusjonoon on myös osaltaan helpottanut IT-tuen ja käyttäjien työtä.  Yhteistyö Toshiban kanssa on ollut sujuvaa ja palvelut toimivat sopimuksen mukaisesti.”
– Olli-Pekka Laine, eduskunta

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä julkisen hallinnon toimijoista tuhansine käyttäjineen, joissa PaperCut on vuosien saatossa vakiinnuttanut asemansa luotettavana ja alati kehittyvänä turvatulostusratkaisuna.

Tiesitkö, että yrityksesi voi PaperCutin avulla turvata arkaluontoisten dokumenttien joutumisen vääriin käsiin ja seurata jopa hiilijalanjälkensä kokoa? Se onnistuu kätevän pienoisnäkymän avulla, josta voi nähdä hetkessä tulostamisen määrästä johtuvan paperikulutuksen ja sitä vastaavan kaadettujen puiden määrän. Näin yrityksellä on mahdollisuus ottaa uusi suunta pienentää tarpeettomien tulosteiden määrää, mikä puolestaan säästää kallisarvoisia luonnonvaroja!

Haluaisitko kuulla, millä muilla tavoilla organisaatiosi voisi hyötyä Toshiban turvatulostusratkaisusta, jonka ytimenä on PaperCut MF? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Kimmo Erola
Toshiba Tec Nordic Ab